Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlı 🔉 Sesli Kitap İndir ğı - 5.kitap Yazar: J. K. Rowling


Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap
Yazar: J. K. Rowling
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap
Yazar: J. K. Rowling

"Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı" serinin beşinci kitabıdır ve yine J. K. Rowling tarafından yazılmıştır.

Bu kitapta, Harry Potter'ın beşinci yılında Hogwarts'ta karşılaştığı zorluklar anlatılmaktadır. Baş karakterimiz Harry, önceki dört kitaptan farklı olarak okulda kimsenin ona inanmadığı bir durumla karşı karşıya kalır. Onun gerçeği söylediği ve Voldemort'un geri döndüğüne dair uyarılarını kimse ciddiye almaz veya inanmaz.

Bunun yanı sıra, Harry, Voldemort ile olan bağından dolayı korkunç kabuslar görmektedir ve bu kabuslar onun zihnini de ele geçirmeye başlar. Üstelik, Hogwarts'ta yeni bir Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeni atanmıştır ve bu öğretmen, Harry'un Voldemort ile olan bağını kullanarak onu kontrol etmek için tehlikeli bir plan kurmuştur.

Ancak Harry, kendisine yardım eden arkadaşları Ron ve Hermione ile birlikte, bu sorunların üstesinden gelmek için savaşacak ve karanlık güçlere karşı mücadele edecektir.

"Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı", serinin en akıcı ve heyecan verici kitaplarından biridir. J. K. Rowling, yine okuyucuları büyüleyen bir hikaye kaleme almıştır. Harry Potter'ın korkusuzluğunu, dostluğunu ve sadakatini konu alan bu kitap, serinin en popüler kitaplarından biri olarak okuyucuların kalplerinde taht kurmayı başarmıştır.
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5.kitap Yazar: J. K. Rowling
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

Bu yazıyı beğendiniz mi?